KTÜ TTM I. Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumuna Katılım Sağladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde 6-8 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen I. Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumu’na (I. International Technology Transfer Symposium) KTÜ TTM olarak katılım sağlandı.

Sempozyum, teknoloji transferi paydaşlarını bir araya getirerek, katılımcıların çeşitli sektörlerden uzmanlarla bir araya gelmesini, deneyimlerini paylaşma ve iş birliği imkanlarına odaklanma şansı sunmuştur. Sempozyumda teknoloji transferi süreçlerinin yanı sıra, üniversite sanayi iş birliği ve ticarileştirilme konularında da değerli bilgiler ve tecrübe paylaşımı gerçekleştirilmiştir.

Önemi her geçen gün daha da artan teknoloji transferi ve inovasyonun farkındalığının bu gibi etkinliklerle desteklenmesini sağlayan organizasyon ekibine ve katılımcılara teşekkür ederiz.

09 Mayıs 2024