COST PROGRAMINDA BİR BAŞARI DA ÜNİVERSİTEMİZ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYEMİZDEN GELDİ

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nde öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammet BERİGEL COST Programı’nın " CA18236- Multi-disciplinary innovation for social change" isimli aksiyona WG olarak atanmıştır.

Akademisyenimize aksiyonda ki çalışmalarında başarılar dileriz.

*Sizlerde Çalışma alanlarınız, geçmişte yürüttüğünüz ve/veya mevcut durumda yürüyen çalışma, proje ve tez konularınızla uyumlu olduğunu düşündüğünüz aksiyonlar ile ilgili Merkezimiz uzmanları ile iletişime geçmeniz durumunda, ilgili aksiyona dahil olmanız için izleyebileceğimiz yol haritası hakkında sizlere bilgi vermek ve örnek başvuru taslakları üzerinden "COST Programı"na dahil olmanız adına KTÜ TTM olarak sizlere destek olacağımızı belirtir, saygılar sunarız.