5. Uluslararası Anadolu Enerji Sempozyumu 15-17 Nisan 2020'de Trabzon'da!

Sizleri 15-17 Nisan 2020'de Trabzon'da düzenlenecek olan 5. Uluslararası Anadolu Enerji Sempozyumu'na (AES2020)

davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Sempozyum, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenmektedir.

Sempozyum, enerji ve ilgili teknolojinin tüm yönleriyle ilgili deneyimlerini ve bilimsel araştırma sonuçlarını, fikirlerini ve uygulamalarını paylaşmaları ve paylaşmaları için önde gelen akademik bilim insanlarını ve araştırmacıları bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

AES2020, çeşitli temalar ve alt temalar içerir, böylece çeşitli enerji alanlarından farklı katılımcılar için ilgi çekici olacaktır.

Sempozyumun bilimsel oturumlarına ek olarak, sizi Trabzon-Türkiye'yi ziyaret etmeye ve çeşitli turizm olaylarını,

zengin doğal miras ve kültürel anıtları görmeye davet etmek istiyoruz.

İlgi gösteren Sempozyum katılımcıları, çeşitli alan gezileri boyunca turizm cazibemizin küçük bir bölümünü

ziyaret etme fırsatına sahip olacak.

Trabzon'daki 5. Uluslararası Anadolu Enerji Sempozyumu'nda (AES2020) sizleri selamlamak için sabırsızlanıyoruz.

Sempozyum organizasyonu, temalar ve alt temalar, sosyal aktivite paketleri vb.

Hakkında daha fazla bilgi için, lütfen bu web sayfasını kontrol ediniz.

(http://aes2020.ktu.edu.tr/)