etkinlikler

Makına Mühendıslığı Teknık Gezı

/dosyalar/trabzonmakina_86217.jpg

Okulumuzun Makina ve Metal Teknolojileri Bölümü, Makina Programı öğretim elemanı Seda AKYAZ ALAÇAM'ın ve öğrencilerinin katılımlarıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Fakültesine 9 mayıs tarihinde teknik gezi düzenlendi. Gezide malzeme,mekanik,motorlu araçlar,talaşlı talassız imalat ve termodinamik laboratuvarları gezildi. Malzeme laboratuvarında çentik ,basma,çekme deneyleri yapıldı. Malzemelerin iç yapıları elektromikroskopta incelendi. Verdiği bilgilerden dolayı Araştırma Görevlisi Harun YANAR ve Sadun KARABIYIK'a teşekkür ederiz. Geziyi düzenlememde yardımlarını esirgemeyen sayın hocalarım Prof.Dr. Tevfik KÜÇÜKÖMEROĞLU ve Prof.Dr. Burhan ÇUHADAROĞLU'na ayrıca teşekkür ederim.

Bölüm Başkanlığı