Trabzon Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü akademisyen ve öğrencileri Yaşlılar Haftası kapsamında 18 Mart 2024 Pazartesi günü Trabzon Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Merkez müdür yardımcısı Fzt. Elif Köse ile merkezdeki görevli fizyoterapistlerden Uz. Fzt. Hasan Tavşanoğlu ve Fzt. Ahu Tavşanoğlu merkezi ve fizik tedavi ünitelerini tanıttılar. Uz. Fzt Hasan Tavşanoğlu geriatrik rehabilitasyon alanında çalışan fizyoterapistlerin çalışma koşulları, geriatrik rehabilitasyonun ilimizde ve ülkemizdeki durumu, fizyoterapistlerin bu süreçte yaşadıkları zorluklar ve mesleki motivasyon konularında kapsamlı bilgilendirmeler yaptı. Ayrıca fizyoterapistler öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Ziyaret, öğrencilerimizin yaşlılarımızla gerçekleştirdikleri görüşmelerin ardından sona erdi.

19 Mart 2024