Hemşirelikte Aile Temelli Yaklaşım 2 Sempozyumu

Değerli Meslektaşlarım,

KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve KTÜ Farabi Hastanesi iş birliği ile 23 Mart 2018 tarihinde Trabzon’da ikincisi düzenlenen “Hemşirelikte Aile Temelli Yaklaşım Sempozyumu” nun ana teması SANATLA YAŞLANMAYA YOLCULUK”tur.

Bu sempozyumda “sağlıklı yaşlanma, yaşlı bireye yönelik tutumlar, yaşlılarda kuşaklar arası dayanışma, teknoloji kullanımı, yalnızlık ve ölüm” konuları çeşitli video ve tiyatro gösterileri ile ele alınacaktır.

Sizleri "Hemşirelikte Aile Temelli Yaklaşım Sempozyumu- 2"’ye davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Sempozyumda mesleki, bilimsel ve sosyal paylaşımlarınızın yanı sıra Trabzon’un eşsiz güzelliğinin de keyfini çıkarmanızı dileğiyle, sempozyum düzenleme kurulu adına saygılarımı sunarım.

Doç. Dr. Birsel Canan DEMİRBAĞ

Ana Tema ile ilgili gönderilen bildiriler sempozyumda poster bildiri olarak kabul edilecektir.

Bildiri Özeti Gönderme Kuralları

- Bildiri özeti son gönderim tarihi 23 Şubat 2018’dir.

- Bildiri özetleri Kongre Özet Kitabı’nda basılacaktır.

- Bildiri özetleri 250 kelimeyi aşmamalıdır.

- Özetler Türkçe olarak yazılmalıdır.

- Özetlerde kaynakça eklenmelidir.

- Özetlerde metin içinde dipnotlandırma yöntemi ile kaynak kullanılması yerinde olacaktır.

Poster Bildiri Hazırlama Kuralları

-Posterler Türkçe hazırlanmalıdır.

-Bildirilerinin poster olarak kabul edildiği kendilerine iletilen katılımcılar, kongre düzenleyicileri tarafından kendilerine iletilen zaman ve yerde posterlerini sergileyecektir.

- Posterlerin yapıştırılabilmesi için kongre düzenleyicileri tarafından yardım sağlanacaktır.

- Posterler iki metreden rahatça okunabilecek şekilde, mümkünse grafik ya da şekil ağırlıklı ve ilgi çekecek şekilde hazırlanmalıdır.

- Uzun kenarı düşey eksende olacak şekilde 70cm X 90cm boyutlarında hazırlanmış olmalıdır.

- Poster başlığı büyük harflerle yazılmalıdır.

- Bir sonraki satıra yazarlar, unvanları, çalıştıkları kurum yazılmalıdır.

- Posterler, araştırma makalesi ise, metinde Amaç/Yöntem/Bulgular/Sonuçlar yer alacak şekilde hazırlanmalıdır.

- Posterlerde metin içinde dipnotlandırma yöntemi ile kaynak kullanılması yerinde olacaktır.

Kongre Kayıt Bilgileri

-Kongre kayıt ücreti;

• Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri için ücretsiz
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi dışından katılan öğrenciler için 10 TL
  • Hemşire ve akademisyenler için 50 TL’dir.

-Kayıt ücreti Türkiye İş Bankası’nda açılmış olan hesaba yatırılacaktır. Kayıt ücretine ait dekont Kayıt Sekreterleri'ne e-posta yolu ile gönderilecektir (e-posta: ktuhaty2@gmail.com). Hesap bilgileri aşağıda belirtildiği gibidir:

Şube Adı: Karadeniz Teknik Üniversitesi

Hesap No/ IBAN: 7504-0235029/ TR28 0006 4000 0017 5040 2350 29

Kayıt ücreti yatırılırken açıklama kısmına “Hemşirelikte Aile Temelli Yaklaşım-2 Sempozyumu Kayıt Ücreti” şeklinde yazılmalıdır.