“SBE 6001 Bilimsel Araştırma ve Proje Hazırlama Eğitimi” Dersini Alanların Dikkatine

2018-2019 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında  “SBE 6001 Bilimsel Araştırma ve Proje Hazırlama Eğitimi” dersine yazılan doktora öğrencilerimize, 8-10 EKİM 2018 (PAZARTESİ, SALI VE ÇARŞAMBA) tarihleri arasında ders kapsamında 3 günlük bir eğitim verilecektir. Eğitim sonrasında, ise yarıyıl süresince (eğitim sırasında verilecek programa uygun olarak) ilgili öğrenciler kişisel projelerini hazırlayacaklardır.

EĞİTİMLE İLGİLİ BAZI ÖNEMLİ HUSUSLAR:

1.SBE6001 kodlu derse ve söz konusu 3 günlük eğitime sadece doktora öğrencileri kabul edilecektir.

2.Üç günlük eğitim, KTÜ Proje Destek Birimi eğitim salonlarında (Hukuk Fakültesi Kat:4) yapılacak ve her gün saat 8.15’de başlayacak ve 18.00 gibi bitecektir. (Bu nedenle derse yazılan bütün öğrencilerimizin en geç saat 08.00’de eğitim salonlarında  olmaları önemle rica olunur).

3. Eğitime %100 devam zorunludur.

4.Önceki dönemlerde (6001 kodlu ders kapsamında) 3 günlük eğitime katılanların, 8-10 Ekimde yapılacak olan üç günlük eğitime katılmalarına gerek yoktur. Bu durumdaki öğrencilerin, dersin sorumlusu öğretim üyesi ile mutlaka görüşmeleri gerekmektedir.

5.Eğitime, öğrencilerin bilgisayarlarını getirmeleri önemle rica olunur.

6.Ders görevlendirmesi ve saatleri aşağıdaki gibidir.

ANABİLİM DALI

ÖĞRETİM ÜYESİ