Öyp Araştırma Görevlilerinin Dikkatine

ÖYP ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN DİKKATİNE

1- 2017 YILI İÇİN SON SATINALMA İŞLEMİ YAPILACAKTIR.

2-   Bilgisayar, Yazıcı, Projeksiyon Cihazı, Monitör v.s. demirbaş ürünlerin satın almaları, satın alma pratikliği ve mevzuata uygunluk açısından Devlet Malzeme Ofisi’nden (DMO) yapılacaktır. Bu nedenle bu  ürünler için, DMO’nun https://esatis.dmo.gov.tr/ESatis/index.aspx web sitesi kataloglarındaki ürünler incelenerek tespit edilecek olan ürünün kodunun "Temel Ofis Ekipman Talep Formunun" özellikleri kısmına yazılıp, ilgililere onaylatılarak 31.10.2017 Salı günü mesai bitimine kadar ÖYP Kurum Koordinatörlüğü’ne EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) ile gönderilmesi gerekmektedir.

3-    Devlet Malzeme Ofisi dışından piyasadan kesinlikle demirbaş ürünleri  (Bilgisayar, Yazıcı, Monitör v.s.) alınmayacaktır. İstediğiniz demirbaş ürünü Devlet Malzeme Ofisi’nde yoksa bile talep edeceğiniz ürün Devlet Malzeme Ofisinde bulunan  en yakın özellikteki bir başka ürün olmalıdır.

4-    Temel Ofis Ekipman Formu oluşturulurken;

Masaüstü Bilgisayar-Dizüstü Bilgisayar

Masaüstü Bilgisayar-Tablet

Dizüstü bilgisayar-Tablet  aynı alımda alınmayacaktır.

Ayrıca Temel Ofis Ekipman Formu oluşturulurken aynı üründen iki tane:  yazıcı, tablet, dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar talep edilemeyecektir.

5-    Masaüstü veya dizüstü bilgisayarlar ‘F’ klavye olarak talep edilecek olup ‘ Q’  klavye talep edilen ürünler dahi ‘F’ klavye olarak sipariş verilecektir. Ayrıca doğrudan             temin yöntemiyle piyasadan  tekrar ‘Q’ klavye alınmayacaktır

6 - Sarf malzemeler DMO'dan alınmayacaktır. Bu nedenle Sarf malzeme (Toner, Kağıt, USB Bellek, Mouse, Klavye, kalem, vb. Kırtasiye ürünleri) talepleri yapılırken                     DMO kodu kullanmayınız ve "Sarf Malzeme Talep Formuna" yazınız.

7 - Yurtiçi veya yurtdışı sempozyum, kongre, konferans vb. çalışmalara katılmış olup yolluk bildirimini almayan Araştırma Görevlileri gerekli evrakları getirdikleri                             takdirde yollukları hazırlanmaktadır.

8- Üniversitemiz ÖYP Araştırma Görevlileri için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan  kaynak aktarımı talebinde bulunulacaktır.

Bu nedenle Yüksek Lisans veya Doktoraya başlayan Araştırma Görevlilerinin ödenek talebini yapabilmemiz için, 31.10.2017 Salı günü mesai bitimine kadar Öğrenci Belgesinin aslı ile 65 ve üstü dil puanını gösterir belgelerini ÖYP Koordinatörlüğümüze elden teslim etmeleri gerekmektedir.