2 Mart 2018 İtibariyle Erasmus+ Staj Hareketliliği 1. Başvuru Döneminde Kabul Mektubu Almış Olan Öğrencilerin Listesi ve Süre Uzatımı

Değerli öğrencilerimiz,

2017-2018 Erasmus+ Staj Hareketliliği 1. başvuru dönemi kapsamında son tarih olan 2 Mart 2018 itibariyle kabul mektubu almış olan öğrencilerin listesi belli olmuştur. Duyurunun en alt kısmından listeye ulaşabilirsiniz. Buna göre toplamda 77 öğrenci staj yapmak üzere kabul mektubu almıştır. 48 asil öğrenci ve 29 yedek öğrenci kabul mektubu alarak ofisimize teslim etmiştir. Yeterli bütçe olduğu için 29 yedek öğrencinin tamamı asil listeye çıkmıştır.

KABUL MEKTUBU TESLİM SÜRESİNİN UZATILMASI

Daha önce yapılan bu linkteki duyuruda, asil veya yedek listede yer alan ancak henüz kabul mektubu alamayan öğrenciler için son tarih  28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 16:00'ya kadar  uzatılmıştır. Bu tarihten sonra kabul mektubu kabul edilmeyecektir ve süre daha fazla uzatılmayacaktır.

STAJ SÜRESİNİN UZATILMASI

Daha önce yapılan bu linkteki duyuruda,  ofisimiz tarafından staj süresinin tüm öğrenciler için standart 2 ay olacak şekilde belirlendiği duyurulmuştur. Yeterli bütçe olduğu için tüm öğrencilere standart olarak 3 ay üzerinden hibe verilebilecektir. Staj süresi, kabul mektubuna göre 3 aydan kısa olan öğrenciler eğer dilerlerse sürelerini 3 aya uzatabilirler. Staj süresini 3 aya uzatmak isteyen öğrencilerin en geç  28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 16:00'ya kadar  3 aylık kabul mektuplarını ofisimize teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra herhangi bir süre uzatım talebi dikkate alınmayacaktır. Süresini uzatmak istemeyen öğrencilerin bu konuda herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Staj süresi kabul mektubunda 3 aydan uzun olan öğrencilere ise sadece 3 aylık hibe ödenebilecektir.

HAZIRLANMASI GEREKEN BELGELER

Erasmus+ Staj Hareketliliği kapsamında kabul mektubu almış olan öğrencilerin yurtdışına çıkmadan önce hazırlaması gereken belgelere ulaşmak için tıklayınız.  Linkteki checklist belgesinde yer alan tüm belgelerin  en geç 25 Mayıs 2018 Cuma günü saat 16:00'ya kadar  ofisimize teslim edilmesi gerekmektedir. Vizesi bu tarihe kadar yetişmeyen öğrencilerin vize hariç diğer tüm belgelerini ofisimize teslim etmeleri gerekmektedir.

Örnek olarak doldurulmuş belgelere ulaşmak için tıklayınız.

Yurtdışından döndükten sonra teslim edilmesi gereken belgelere ulaşmak için tıklayınız.

KABUL MEKTUBU ALMIŞ ve ALMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRENCİLER İÇİN ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ BİLGİLENDİRME - ORYANTASYON TOPLANTISI

Tarih: 9 Mart 2018 Cuma

Saat: 14:00

Yer: Fen Fakültesi Giriş Katı - Nazım Terzioğlu Amfisi

* Toplantıda önümüzdeki süreç, hazırlanması gereken belgeler, pasaport - vize işlemleri ve sigorta işlemleri hakkında bilgi verilecektir. Toplantıya katılım zorunludur.

KABUL MEKTUBU ALMIŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

Listede 3 ay üzerinden tahmini toplam hibe miktarları yer almaktadır. Listeyi düzgün şekilde görüntüleyebilmek için masaüstü veya dizüstü bilgisayar kullanmanız önerilir. Mobil cihazlarda sorun yaşanabilmektedir. Erasmus+ Staj Hareketliliği 1. başvuru dönemi kapsamında kabul mektubu almış olan öğrencilerin listesine ulaşmak için tıklayınız.

İRTİBAT TELEFONU

Uzm. Şener KARAOSMANOĞLU