2019-2020 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı Dil Sınavı Sonuçları

Değerli öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı Yabancı Dil Sınavı sonuçları için tıklayınız  Baraj puanı 45 olarak belirlenmiştir, 45' ten daha düşük puan alanlar ve sınava katılmayanlar elenmiştir.

Mevlana Dil Sınavı'na girmeyeceğini önceden beyan edip, harici sınav sonuçlarını kullanacak öğrenciler sonuç belgelerini en geç 18 Mart 2019 Pazartesi günü Dış İlişkiler Ofisi'ne ibraz etmelidir. Aksi takdirde sınav sonuçları geçersiz sayılacaktır.

Mevlana puanınız genel akademik ortalamanızın % 50'si ve dil puanınızın % 50'si hesaplanarak oluşturulacaktır. Ön değerlendirme sonuçları 25 Mart 2019 Pazartesi günü, nihai değerlendirme sonuçları ise takip eden aylarda YÖK tarafından kurumumuza ulaştırıldıktan sonra ilan edilecektir.