2017-2018 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı Ön Değerlendirme Sonuçları

Değerli öğrencilerimiz,

2017-2018 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı Ön Değerlendirme sonuçları için tıklayınız. Asıl sonuç listesi YÖK tarafından kurumumuza ulaştırıldığında ilan edilecektir. Feragat etmek isteyen öğrencilerimizin 07 Mart 2017 Salı günü saat 17.00'ye kadar bir dilekçeyle ofisimize müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra feragat eden öğrencilerimiz daha sonraki eğitim dönemleri için Mevlana Değişim Programından burslu olarak yararlanma hakkını kaybederler.

Ayrıca Mevlana Dil Sınavı'na girmeyip YDS veya geçen yılın Erasmus notunu kullananlar sonuç belgelerini en geç 7 Mart Salı günü saat 17.00'ye kadar Dış İlişkiler Ofisi'ne ibraz etmelidir. Aksi takdirde sınav sonuçları geçersiz sayılacaktır.

Listede adı bulunan öğrencilerimizin "mevlana@ktu.edu.tr " adresine eğitim görmek istedikleri dönemi 07 Mart 2017 Salı günü saat 17.00'ye kadar mutlaka iletmeleri gerekmektedir.