Üniversitemiz ile Tarım ve Orman Bakanlığı Arasında İki Alanda Araştırma Projesi İçin Protokol İmzalandı

Üniversitemiz ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü arasında iki alanda araştırma iş birliği protokolü imzalandı. Üniversitemiz adına birinci protokol KTÜ İlaç ve Farmasötik Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (İLAFAR), ikinci protokol ise KTÜ Sürmene  Deniz Bilimleri Fakültesi tarafından yürütülecek.

İmza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman BAYKAL, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürü Yusuf KANDAZOĞU, DKMP 12. Bölge Müdürü Ahmet USTA, DKMP Trabzon Şube Müdürü AKif ÜMÜZER, KTÜ İLAFAR Müdürü Prof. Dr. F. Sena SEZEN, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet BORAN ve diğer yetkililer katıldı.