Farabi Programından Yararlanmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

BAŞVURULARIMIZ  01 Mart  -15 MART 2018 TARİHLERİ ARASINDA BAŞLAYACAKTIR…….

BAŞVURULARIMIZ SAYFAMIZDAN ONLİNE OLARAK ALINACAKTIR. SON BAŞVURU TARİHİ 15 MART 2018 SAAT 15.00’DIR.

BAŞVURULARDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER.

1-Not ortalaması 2.00 altında olanlar kesinlikle başvurmayacaktır.

2-Tıp Fakültesi 6. Sınıf (intörn) öğrencilerinin değişimleri 30.01.2012 Tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu karar gereğince durdurulmuştur.

3-Mühendislik Bölümü I.Öğretim Öğrencileri başvurmadan önce gitmek istediği üniversitenin derslerini inceleyerek İngilizce derslerinin denkliği olup olmadığı kontrol ederek sitemizde bulunan kendi bölümünün bölüm koordinatörünün görüşünü alarak başvuracaktır.

4- Anadolu Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi,  İstanbul Üniversitesine, gitmek isteyen öğrencilerimiz Karadeniz Teknik Üniversitesi ve yukarda yazılı olan üniversitelerin Farabi sayfasından online başvuru yaparak çıktısını alacaktır.

Başvuru sonuçları 19 Mart 2018 tarihinde sayfamızdan açıklanacaktır.

Bölüm Koordinatörleri Listesi:http://www.farabi.ktu.edu.tr/farabi-koordinatorleri.aspx