TBMM Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN’a Üniversitemiz Senatosu Tarafından Onur Doktoru Unvanı Verildi

Üniversitemiz Senatosu tarafından, Türkiye’de demokrasinin gelişmesi ve hukuk devletinin yerleşmesi için büyük mücadele vermesi sebebiyle Onur Doktorası ile taltif edilen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN için 12 Ekim 2017 Perşembe günü saat 10.00’da KTÜ Prof.Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde “Onur Doktorası Takdim Töreni” düzenlendi.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN’a Onur Doktoru unvanı verilmesine ilişkin Üniversitemiz Senato kararını ve Sayın Kahraman’ın özgeçmişini Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Recep NARTER tarafından okundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN’a Onur Doktora Diplomasını Rektörümüz Prof.Dr. Süleyman BAYKAL’ın takdim etmesi ile tören sona erdi.

Ardından Sayın İsmail KAHRAMAN tarafından “15 Temmuz ve Milli İrade” konulu bir konferans verildi.