Ekim

TÜBİTAK Destekli Ücretsiz Sertifikalı Girişimcilik Eğitimleri (GİKAMP), Fen ve Sağlık Bilimleri Alanında Okuyan (Önlisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora) Öğrencileri İçin

Yunus KILIÇ

1601 Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı kapsamında  Üniversitemiz  Fen ve Sağlık Bilimleri  alanında eğitim gören  tüm öğrencilere ( Ön Lisans, Lisans, Lisansüstü) yönelik ücretsiz, sertifikalıUygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ verilecektir. Eğitimler Ekim 2017 tarihinde başlayacaktır.

Eğitimlere katılmak isteyen öğrencilerin öğrenci kimlik belgesi ile 16 Ekim 2017 tarihi saat 17:00’ a kadar  şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru Formu...

(Ders programları katılımcıların uygun zamanlarına göre esnek bir şekilde hazırlanacaktır.)