Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireliği Sempozyumu - 7

14 Şubat 2018 Çarşamba

CERRAHİ VE AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU-VII

Cerrahi Hemşiresi: Profesyonellik, Sorumluluk, İnsanlık ( EORNA)

SEMPOZYUMA DAVET

Değerli Meslektaşlarım,

Düzenleme komitesi adına sizleri, 14 Şubat 2018 tarihinde Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde VII. sini gerçekleştirmeyi planladığımız ‘‘Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireliği Sempozyumuna” davet etmekten onur duyarım.

Avrupa Ameliyathane Hemşireleri Derneği (EORNA) Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireliğinin daha görünür olmasını sağlamak amacıyla 2006 yılından itibaren 15 Şubatı Avrupa Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Günü olarak kutlamaktadır. Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireliği Derneğinin 2011yılında EORNA’ya üye olmasını takiben K.T.Ü. Farabi Hastanesi Başhemşireliği 2011 yılından itibaren her yıl farklı cerrahi ana bilim dalları ve ilgili klinik hemşireleri ile sempozyumlar düzenlemektedir. Bu yıl dahili tıp bilimleri alanında hemşirelikte ana uzmanlık dalı olan acil hemşireliğinde “ Cerrahi Yönüyle Acil servis ve Ameliyathane Hemşireliği konusunu ele aldık. K.T.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri, Cerrahi, Anestezi, Acil Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ve Hemşireleri ile birlikte hazırladığımız Acil Hemşireliğinin bilimsel bilgi ve yönetsel niteliklerini cerrahi bakış açısıyla değerlendirme fırsatı bulacağız.

Multidisipliner ekip anlayışını özveri ile klinik uygulamaya aktaran K.T.Ü. Farabi hastanesinin sevgili hemşireleri, Acil Tıp Ana Bilim Dalı, Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Anestezi ve Raeanimasyon Anabilim Dalının değerli öğretim üyeleri, Farabi Hastanesi Başhekimliği, K.T.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesinin değerli öğretim üyeleri ve K.T.Ü. Rektörlüğünün katkılarıyla düzenlediğimiz bir günlük Sempozyumumuzun siz değerli konuklarımızın katılımları ile başarılı ve verimli  olmasını diler saygılarımı sunarım.

Uzman Hemşire Ayşe KAVGACI

Başhemşire/ Sempozyum Eş Başkanı