"Haydi KTÜ'yü Sen İfade Et!" Slogan Yarışması Başvuruları Tamamlandı

Türkiye genelinden yoğun ilginin olduğu yarışmaya toplamda 888 aday katılım sağlandı. Başvuru sürecinin sona ermesiyle birlikte katılımcıların sunduğu tüm sloganlar, Yarışma Şartnamesi’ne uygunluğu açısından titizlikle incelendi. Toplanan başvurular, Yarışma Şartnamesi’nde yer alan takvim esas alınarak değerlendirilmesi amacıyla Jüri Heyeti’ne gönderildi.  Heyecanla beklenen yarışma sonuçları, 8 Mayıs 2024 tarihi Çarşamba günü Üniversitemizin resmi web sayfası üzerinden ilan edilecek.

“Tanıtımda Önemli Rol Oynayacak”

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) bu yarışma aracılığıyla KTÜ'nün kimliğini ve ruhunu en iyi şekilde yansıtacak sloganı bulmayı hedefliyor. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte kazanan sloganın, KTÜ'nün gelecekteki tanıtım ve iletişim faaliyetlerinde önemli bir rol oynaması bekleniyor…

19 Nisan 2024