Bilgisayar Ağ Programlama Dersi Ödev Gruplarının Belirlenmesi

Bilgisayar Ağ Programlama dersi ödevi için grup yazılımları tamamlanmış ve herhangi bir gruba kayıt olmayan öğrenciler için gruplar oluşturulmuştur (bu adresten erişebilirsiniz). Gruplar ve ödev içeriği ile ilgili bazı bilgiler ayrıca <öğrenci numaranız>@ogr.ktu.edu.tr adresine elektronik posta ile gönderilmiştir. Grup yazılımlarında herhangi bir yanlışlık varsa 11.11.2019 tarihine kadar cmyilmaz@ktu.edu.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

En son ödev raporu teslim tarihi 06 Aralık 2019 ve sunum-savunma tarihi 09 Aralık 2019 tarihini takip eden ilk ders saatinden itibaren başlayacaktır. Kesinleşen ödev sunum-savunma tarihleri 09 Aralık 2019 tarihinden önce bölüm sayfasından ve elektronik posta aracılığıyla ilan edilecektir.