Temmuz

Değerlendirme Sonuçlarının İlan Tarihi 31.07.2015 Olarak Değiştirilmiştir!!

Şehir ve Bölge Planlama

Sayın Katılımcılar,

15. Ulusal Bölge Bilimi / Bölge Planlama Kongresi takvimine göre bildiri özetleri hakemler tarafından değerlendirildikten sonra değerlendirme sonuçlarının ilan edilmesi için tarih 27.07.2015 olarak belirlenmişti. Henüz bilim kurulu görüşlerinin tamamı Düzenleme Kurulu’na iletilmediğinden, değerlendirmelerin tamamlanabilmesi  için ek süre tanınmış ve değerlendirme sonuçlarının 31.07.2015 Cuma günü ilan edilmesine karar verilmiştir. Anlayışınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Kongre Düzenleme Komitesi

15. ULUSAL BÖLGE BİLİMİ / BÖLGE PLANLAMA KONGRESİ- KTÜ/TRABZON