Arsin Myo 6. Mezuniyet Töreni

Arsin MYO 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 6. Mezuniyet Töreni

Arsin Meslek Yüksekokulu 6. Mezuniyet Töreni 23 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30 da okul bahçemizde gerçekleştirildi. Programa Arsin İlçe Kaymakamı Sn; Fikret DAĞ, Arsin Belediye başkanı Dr. Erdem ŞEN, Garnizon Komutanı K. Başçavuş Mehmet ALPSARAN, KTÜ Sürmene Abdullah KANCA Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Arsin Meslek Yüksekokulu önceki Müdürlerinden Doç. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, ilçe kamu ve kuruluş amirleri, Arsin MYO idari ve akademik personeli, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı. Programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından protokol konuşmaları yapıldı.

Arsin MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Evren ERSOY KALYONCU konuşmasında; Okulumuzun ihtiyaçlarının giderilmesinde yardımlarını esirgemeyen KTÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Süleyman Baykal’a ve katılımlarından dolayı değerli misafirlere teşekkür etti.

Dereceye giren öğrencilere, plaket ve hediye takdiminin ardından tören; mezuniyet andının okunması, Arsin Meslek Yüksekokulu Halk Oyunları ekibinin halk oyunları gösterisi, kep atma ve toplu resim çekilmesinin ardından sona erdi.