Tse Iso 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Denetimi Gerçekleştirildi

08 Şubat 2016 Pazartesi

Sektöründeki sorunlara en uygun çözümü üretebilecek mesleki etik değerlere bağlı nitelikli ve etkin teknikerleri yetiştirmek misyonu ile eğitim ve hizmet kalitesini sürekli artırmayı hedefleyen Arsin Meslek Yüksekokulu’nda, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Standart Hazırlama Merkezi Başkanlığı personeli Uzman Hasan DEMİRTAŞ (Baş Tetkik Görevlisi) tarafından 02-05/02/2016 tarihlerinde ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme tetkiki gerçekleştirildi. Üç gün süren tetkik faaliyetinde Meslek Yüksekokulumuzun Eğitim ve Hizmet sunumu süreçleri, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında tüm birimlerle yapılan toplantılarla değerlendirildi.

Olumlu sonuçlanan tetkik faaliyeti ile Arsin Meslek Yüksekokulu; Türk Standartları Enstitüsü tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde ISO9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazanan ilk Meslek Yüksekokulu oldu. Tetkik sonunda Arsin Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Evren ERSOY KALYONCU tarafından Uzman Hasan DEMİRTAŞ’a teşekkür belgesi takdim edildi.