Ab Projesi'nde Öğrencilerimize Sertifikaları Verildi

Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen, Of Ticaret ve Sanayi Odası (OFTSO) tarafından yürütülen, Of Teknoloji Fakültesi'nin proje ortağı, Sözenler Orman Ürünleri'nin iştirakçi olarak yer aldığı, ''Yayla ve Köylere Uygun Ahşap Yapıların İnşa Bakım ve Onarım İşlemlerini Gerçekleştirebilecek Nitelikli Elemanların Yetiştirilmesi Projesi' nin tamamlandı.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin de kursiyer olduğu projenin ''Ahşap Yapılar ve Ahşap Farkındalık'' isimli kapanış toplantısında öğrencilerimize sertifikaları verildi. Proje kapsamında Mesleki eğitim alan öğrencilerimiz köy ve yaylalarda dayanıklı ahşap yapıların inşa, bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştirmek için aranan nitelikli elamanlar haline geldiler.