Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlük Ziyareti

Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa ASLAN, Tıp Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Abdülkadir GÜNDÜZ, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcı Ahmet KAZAZ ’ın yer aldığı heyet tarafından; Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin AYDIN makamında ziyaret edilmiştir. Yapılan ziyarette; uygulama ve araştırma merkezleri arasında iş birliklerinin geliştirilmesi, kişiye özel implant uygulamalarında bilgi paylaşımı, kurumsal tanıtım faaliyetleri, merkezlerin tanınırlığının artırılması, ortak proje geliştirme süreçleri gibi konularda detaylı fikir alış verişinde bulunulmuştur. Ziyaret kapsamında davet eden ve ziyarete katılım sağlayan tüm akademisyen ve yöneticilere teşekkür ederiz.

30 Nisan 2024