Bayburt Üniversitesi Araştırmacılarına Yönelik Destek Programları Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleştirildi

KTÜ TTM ve Bayburt Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle; Bayburt Üniversitesi araştırmacılarına yönelik destek programları bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi.

KTÜ TTM Müdürü Prof. Dr. Oktay YILDIZ ve Bayburt Üniversitesi TTO Müdürü Prof. Dr. Ali Savaş BÜLBÜL'ün açılış konuşmasıyla başlayan bilgilendirme etkinliği; KTÜ TTM’den Öğr. Gör. Gözde SAĞLAM, Öğr. Gör. İslam YILDIZ, Proje Uzmanı Eren YILMAZ ve Öğr. Gör. Kerim SÖNMEZ'in TÜBİTAK Araştırma Destek Programları, COST Programı, Girişimcilik ve Patent süreçleri hakkındaki sunumları ile devam etmiştir.

Ardından araştırmacıların bilgi edinmek istedikleri konular hakkında soruların cevaplandırılmasıyla etkinlik sonlandırılmıştır.

30 Nisan 2024