haberler

KTÜ Kariyer Merkezi, Kanuni Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu üniversite adayı öğrencilere rehberlik etmek ve üniversitenin algısını güçlendirmek amacıyla Kanuni Anadolu Lisesi'nde öğrenciler ile buluştu.

03 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşen ziyarette KTÜ Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu Üyelerinden Doç. Dr. Pınar AYDOĞAN, Dr. Öğr. Üyesi Hasan ÖLMEZ, Arş. Gör. Cansu AY GÖKÇE, KTÜ’nün Araştırma Üniversitesi olması üzerinde durmuşlardır. Öğrencilerin tercihlerini KTÜ yönünde yapmaları konusunda Üniversitemizin imkanları, çalışmaları, laboratuvarları vb. konularında bilgilendirme yapmışlardır. Ayrıca bu ziyareti gerçekleştiren hocalarımız, Üniversitemizin her zaman bütün ortaöğretim ve liselere  destek vermeye hazır olduğunu, ne zaman bir bilgiye ihtiyaçları olursa yanlarında olacağımızı dile getirmişlerdir.

Kanuni Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Hatice SAĞLAM okullarına yapılan ziyaret için KTÜ Kariyer Merkezi ekibine teşekkür ederek yapılan bu tarz eğitimlerin ve toplantıların öğrencilerinin gelecekteki meslek seçimleri konusunda daha bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olacağını ve meslek seçimlerinde karar vermelerini kolaylaştıracağını dile getirmiştir.


03 Mayıs 2024