haberler

Kurum İdari Kurulu Toplantısı (Sağlık İş Kolu) Gerçekleştirildi 

4688 sayılı Kamu  Görevlileri Sendikaları Kanunu'nun 22’ nci maddesi ile "Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Yapılma Usul ve Esasları İle Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, Kamu Personeli Danışma Kurulu ve Kurum İdari Kurullarının Teşkili, Çalışma Usul ve  Esaslarına İlişkin Yönetmelik"in 14 ‘üncü maddesi gereğince 13.05.2024 Pazartesi günü saat 09:00’da, Üniversitemiz Senato Salonunda Kurum İdari Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER’in başkanlığını yaptığı toplantıya,  Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa BEZİROĞLU, Strateji Geliştirme Daire Başkanı İsmail ÇOM, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ömer SALİMOĞLU, Hastane Başmüdürü İbrahim KÜÇÜK, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Yasin ÖZTEL, Hukuk Müşaviri Çetinkaya GÜMRÜKÇÜOĞLU,  Personel Daire Başkanı Göksel SALİH, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İsmail KÜÇÜK ile Türk Sağlık -Sen Trabzon Şube  Başkanı Mustafa SERDAR, Şube Başkan Yardımcıları Bedia BİLGİÇ, Mehmet Emin TOKUŞ,  İşyeri temsilcileri Nihal Değirmenci ve Ahmet KARAKUŞ katılım sağladılar.

Yapılan toplantıda Üniversitemiz personellerinin kurumsal aidiyet, sosyal, özlük ve mali haklarına ilişkin beklentileri ve kurumun mevcut imkânlar ölçüsündeki çözüm önerileri görüşüldü.

Toplantı sonunda Üniversitemiz Genel Sekreter V.  Prof. Dr. Bünyamin ER, katılımcılara teşekkür ederek alınan tavsiye kararlar, yapılan ve yapılacak süreç iyileştirmelerinin Üniversitemize hayırlı olması temennisinde bulundu.


16 Mayıs 2024