Fen Fakültesi'nde Gençlik İklimi Etkinliği

İklim değişikliği ve küresel ısınmaya dikkat çekebilmek için her yıl 15 Mayıs’ta Dünya İklim Günü kutlanmaktadır.

Fakültemiz kulüpleri ile iklim değişikliği konusunda Dünya İklim Günü’nde bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında iklim krizinin nedeninin insan faaliyetleri olduğuna dikkat çekmek ve buna yönelik farkındalık yaratmak amacıyla stand açılıp, pano hazırlanıp tüm gün katılımcıların ziyaretine sunuldu.

Fen Fakültesi ailesi olarak KTÜ Gen Kulübü Başkanı Ahmet Selim ÇELİK’e ve Biyoloji Kulübü Başkanı Sema COŞKUN'a  iklim değişikliğine karşı hassasiyetleri konusunda teşekkür ederiz.

İklim krizinin en büyük nedenlerinden birinin insan faaliyetleri olduğunu unutmayıp; iklim değil, biz değişelim temennisi ile.

16 Mayıs 2024